Disclaimer

Protectia proprietatii intelectuale

Conţinutul site-ului http://www.arcsa.org.au aparţine Asociaţiei Comunităţii Româneşti din South Australia care are calitatea de autor şi este protejat de legislaţia privind proprietatea intelectuală. Nu puteţi utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele fără a deţine o permisiune scrisă din partea autorului.

Utilizarea conţinutului siteului

Puteţi copia şi printa conţinutul acestrui site doar pentru folosinţa dumneavoastră personală, lipsită de intenţie comercială. Cu excepţia celor spuse mai sus, conţinutul acestui site nu poate fi reprodus, modificat şi exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acţiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea autorului:

a. reproducerea sau stocarea conţinutului precum şi trimiterea acestui conţinut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informaţiei.

b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea continuţului în lipsa obţinerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea autorului.

c. îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al autorului asupra conţinutului.

Cererile de utilizare a conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: romanian.association@gmailcom

Vă mulţumim!

ITPENDIUM BLOG TERMS OF USE

Leave a comment

Leave a comment