Culoarea Sudului

Pe data de 8 noiembrie, la ora 6pm, la Axis Gallery, The Parks Complex, adresa Coner Cowan St & Trafford St, Angle Pk. a avut loc vernisajul proiectului cultural “Culoarea Sudului”.

Pentru acest proiect asociatia a obtinut un grant in 2006 de la ART SA si proiectul a fost coordonat de artista Simina Comanescu. La proiect au participat atat artisti profesionisti cat si amatori, tematica proiectului fiind peisajul australian. Printre participanti s-au numarat: Dorina Michas, Diana Strenc, Diana Bordean, Carmen Negoita, Dan Nastasie, Izabela Buick, Cristina Maris, Alexandra Naum, Liliana Stoian, Simina Comanescu. Tablourile executate de participanti sunt expuse la Axis Gallery, The Parks Complex, si expozitia poate fi vizitata pana pe 18 ianuarie 2008.

Lisa Philip-Harbutt, directoarea de la CAN SA , a fost guest speaker. Tablourile expuse au reflectat imaginea peisajului australian interpretata de membrii comunitatii romanesti, un fel de “fresh look into Australian landscape” cum s-a exprimat directoarea.

Asociatia multumeste tuturor participantilor la acest proiect cat si coordonatorului artistic, Simina Comanescu, pentru reusita expozitiei, a diversitatii in stiluri si a calitatii lucrarilor prezentate.

Liliana Stoian

Thursday, 8 November 2007

see photos culoarea sudului

Leave a comment

Leave a comment